Niupack

Voidfiller

Niupack Large

Separación entre palets con este novedoso sistema

Producto 100% ecológico

Evite la inclinación de la carga en sectores de gran consumo

El voidfiller en tamaño grande para evitar el efecto dominó

Sistema ideal para contenedores marítimos y para rellenar los grandes huecos existentes entre los palets. Rápida instalación y fácil manejo, muy resistente y 100% ecológico. Niupack Large es un sistema muy fácil y rápido de usar y es una alternativa ecológica a las soluciones actuales.

Especialistes en sistemes de trincatge per a la protecció de mercaderies

Especialistes en sistemes de trincatge per a la protecció de mercaderies.

Bosses i sacs inflables, sistemes de trincatge, aïllants, dessecants i protecció de mercaderies

Contacte

C/ Narcís Monturiol, 25
POL. IND. SALELLES II
08253 St. Salvador de Guardiola
BARCELONA
Tel.: (+34) 93 835 59 59
comercial@J2servid.com

Tree-Nation reuneix i coordina iniciatives de reforestació a tot el món.

A J2 Servid ens preocupem pel medi ambient i la sostenibilitat dels nostres productes. Hem fet reduccions de fins a un 75% a l’impacte de la petjada de carboni. Actualment, estem treballant en el desenvolupament de nous productes per poder aconseguir reduir-la cada vegada més. A més, gràcies a Tree-nation, podem aportar el nostre granet de sorra i apostar per un futur millor.

A J2 Servid assessorem els nostres clients sobre la nova normativa de transport UN 12195-1 per així poder reduir els moviments de mercaderia durant el transport i sobretot evitar accidents. També assessorem sobre les recomanacions marítimes amb contenidors del codi CTU. Tenim més de 25 anys d’experiència en buscar diferents solucions per a la protecció de les mercaderies durant el transport; aquest és el nostre principal objectiu. Disposem d’un gran equip tècnic dedicat a oferir-vos el millor tracte que us ajudarà a trobar la millor solució per protegir les vostres mercaderies; buscarem les millors solucions d’estiba adaptades als seus productes i enviaments.